Saturday, 11 January 2014

Language trip week 1

             Hi!:)
Now it is time for the week 1 - post. But first I have to say sorry, because I'm been working on this more than I thought.
The thing is that I've deleted the picture of the schedule, so I'm just trying to remember what we did on each week.
I'm going to do that I will put a picture and tell something about it, so let's get started!:D

This is a page from my language trip diary, but I wrote just this one text when I went there. :(

Next day we went to Harrow and Wealdstone station with our hostmum and we hit the city.
Unfortunately I don't have a photo about it.
And this day I had my first Starbucks drink:)On the next days we got to know our school and activity groups. :)

We spend quite a lot time in the Gordon Square Garden, which was near our school classes.

We were put on  groups and had a race at the London Eye area.On 5th July we went on a little city walk tour. And before the tour we went to this park were  we should have had an EF flasmob, but we were drove away from there because the music was too loud. Me and another finnish girl went under a couple tree and started to talk in english, that we were able to stay in the park.And the next day we went to Oxford!:)


So here was the first part:) I'm really sorry that it took this long to do this, but hopefully you liked this.

6 comments:

 1. Sun blogi on tosi kivan olonen, mutta mua häiritsee kovasti kirjoitusvirheiden määrä tekstissä. Ymmärrän, että haluat kirjoittaa englanniksi, mutta olisi miellyttävämpi lukea sujuvaa tekstiä, vaikka sitten suomeksi. Mutta tsemppiä sulle jatkoon! :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos kommentista. Tiedän että en ole kovin hyvä kirjoittamaan englanniksi, mutta sen takia kirjoitan, että oppisin ja saisin varmuutta siihen. Koitan harjoitella kielioppia etten tekisin niin paljon kirjoitusvirheitä. Kiitos:)

  ReplyDelete
 3. Niinkun ekassa kommentissa jo sanottiin, mua häiritsee nää sun kirjotusvirheet täällä ja varsinkin kun ne jotkut on aika 'alkeellisia' virheitä. Ehkä sun kannattais kirjottaa suomeks ja englanniks? Sun videossakin vähän häiritsi kielitaidon puute ja jatkuva 'ööö ää' koska et tienny miten sanoa. Ulkoasu on aika perus, jonka takia ei siinä hirveesti mitään mun mielestä muokattavaa ole. Bannerissa blogin nimi ei vaan meinaa näkyä :D
  Mun mielestä tää kielimatkapostaus oli aika turha. Mun mielestä niiden kannattais olla vähän semmosia että siitä on jotain hyötyä tulevilla kielimatkalaisille :D

  ReplyDelete
 4. Kielioppi on miulle kaikista hankalin asia englannin kielessä, joten tiedän että niitä kirjoitusvirheitä tulee aika lailla. Musta kuitenkin tuntuu että kun väännän tätä blogia nyt englanniksi niin pidemmällä tähtäimellä opin tästä ja oppisin välttämään ainakin jotaikin kielioppivirheitä. Aiemmassa blogissa kirjoitin yhdessä vaiheessa sekä suomeksi että englanniksi, mutta musta se oli ihan hirveetä, koska joitakin juttuja ei pysty kunnolla kääntämään kielestä toiseen. Videoissa en aina oo tienny kaikkia sanoja, mutta silti kaikki 'ööö ää' jutut ei oo siitä että en tiennyt sanaa, koska mulla tulee noita 'ööö ää'itä joka päivä suomen kieltä puhuessani. Kun tein tota banneria niin aluksi ei ollut tarkoitus että blogin nimi ei näkyisi kunnolla, mutta sitten kun kuitenkin ihastuin tuohon väriin niin ajattelin ettei se osan nimen näkymättömyys haittaisi, koska miulla toi osoite on sama kuin nimi.:D Tuon kielimatka postaus -sarjan teen (tai siis tein tuon ekan), koska kerron siinä että mitä tehtiin minäkin päivänä.

  ReplyDelete